U bent hier: nieuws » Het verhaal achter DLR Baits

nieuws van de exposanten

Het verhaal achter DLR Baits

Als doorwinterde hengelaar kennen we allemaal ongetwijfeld de grote range aan producten en voeders dat op de markt vertoeven.

Ongetwijfeld goede producten dat hun pluimen verdienen en diensten bewijzen.

Maar te vaak gebeurt het ook dat er producten aan de waterkant verschijnen waarvan je de oorsprong niet kent en niet het gewenste effect creëert.
Ze zien er goed uit, ze ruiken lekker, enz…. maar het resultaat blijft uit, deze frustratie kennen we ongetwijfeld allemaal.

Dus gekneed door de ervaring aan de waterkant, de feedback in de shops en op beurzen bracht me met ongekende vastberadenheid in mijn ontwikkelingsmagazijn. Ik wilde net dat tikkeltje meer!

Weten wat een voer doet in verschillende omstandigheden en seizoenen is een niet van zelfsprekende wetenschap.
Hoe ga je dit testen en wat wil je bekomen? Hoe creëer je een duurzaam en betaalbaar voeder of additief dat specifiek doet wat je wenst aan de waterkant, dat is dus steeds de trigger wanneer ik een product ontwikkel.

Productontwikkeling is een duur proces. Je probeert iets, mislukt of brengt totaal niet het gewenste resultaat, het zijn fenomenen die de voorbije jaren ondertekend zijn.
Niet alleen volharding, het testen of werken met de fijnste en zuiverste producten brachten in de voorbije jaren topproducten op de markt, ook het netwerk van vrienden en vastberadene testende hengelaars brachten hun steentje bij, waarvoor nog steeds mijn grootste appreciatie.

Dit bracht ons tot op het moment van vandaag waarbij ik exclusief voor DLR Baits een range aan topvoeders en additieven verzorg.
Er is een range aan fijne hoogwaardige topproducten waar vele hengelsportliefhebbers hun gading in gevonden hebben en fantastische resultaten boeken.
En het staat niet stil, DLR Baits pakt voortdurend uit met nieuwe topproducten voor zowel de vaste stok als de feeder en/of method visserij.

Ik zeg,
DLR Baits is een trend waar ik met heel veel trots aan meewerk omdat ik weet dat het werkt voor en door de visser!

Marc Vanpoecke

terug naar overzicht

  • In samenwerking met
  • Sportvisserij Vlaanderen
  • Sponsors
  • Carp Cube
  • het laatste nieuws
  • Plattelands TV
  • beet