U bent hier: nieuws » VISREIS.NL OP HENGELEXPO KORTRIJK

nieuws van de exposanten

VISREIS.NL OP HENGELEXPO KORTRIJK

Zoals ook bij de vorige editie is Visreis.nl dit keer weer aanwezig op de hengelexpo in Kortrijk op 25 en 26 november 2017. Visreis.nl is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft het grootste en meest complete portfolio aan visreizen in de Benelux. Of je nu wilt op steur en zalm wilt vissen in Canada, koolvis en heilbot in Noorwegen, kabeljauw in IJsland, GT in India, ruwe haai in Schotland, zalm in Ierland en ga zo nog maar even door; bij Visreis.nl is men u graag van dienst en beschikt men over toplocaties. Tevens heeft men een ruime sortering van video’s over de verschillende locaties die gezamenlijk bekeken kunnen worden zodat ook specifieke details nader toegelicht kunnen worden.

Op de mooie stand is er ruimte voor persoonlijke gesprekken waar men graag de tijd voor neemt. Er zijn 3 personen op de stand om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij deelt men graag de eigen kennis en ervaring van de visreizen die men in de afgelopen 30 jaar heeft gemaakt. Mede deze kennis maakt dat men u goed van dienst kan zijn bij het vinden van de juiste locatie en het realiseren van de gestelde visdoelen. Persoonlijke service, kennis en ervaring staan garant bij een boeking bij Visreis.nl. Daarnaast ontvangt iedere gast van Visreis.nl als aandenken een fotoboek van de eigen visreis. Hoe leuk is dat? Een tastbare herinnering om te delen met familie en (vis)vrienden.

Kijk hier naar een korte impressie van de bedrijvigheid op de stand van Visreis.nl op de beurs in Utrecht van 2016. https://vimeo.com/205379838 Dus kom langs en laat je informeren.

terug naar overzicht

  • In samenwerking met
  • Sportvisserij Vlaanderen
  • Sponsors
  • Carp Cube
  • het laatste nieuws
  • Plattelands TV
  • beet