U bent hier: Wedstrijdreglement vakantiefoto's

Wedstrijdreglement vakantiefoto's

Reglement vakantiefotowedstrijd Hengel Expo 2019

Artikel 1: Opzet van de wedstrijd

Kortrijk Xpo CVBA, verder vermeld als ‘de organisator’, organiseert een vakantiefotowedstrijd voor iedereen die tijdens de vakantie gaat vissen. Dat in het kader van haar organisatie, Hengel Expo.

Artikel 2: Verloop van de wedstrijd in 2019

Om mee te doen aan de wedstrijd volstaat het om één leuke , mooie zomerhengelfoto, genomen in het jaar 2019, op te sturen naar hengelexpo@kortrijkxpo.com voor 20 september 2019 om 17.00u . Elke deelnemer mag maximum 1 foto opsturen. In de deelname-e-mail moeten volgende gegevens vermeld worden: naam en voornaam, plaats van opname van het ingestuurde beeld, het thema, een beknopte uitleg bij de foto en telefoonnummer van de deelnemer.

Technische vereisten van de inzending:
De foto moet rechtstreeks als bijlage worden toegevoegd aan de e-mail. De foto moet een minimale afmeting hebben aan één zijde van 1000 pixels en een maximale bestandsgrootte van 5 megabyte. De verhouding en beeldoriëntatie van de afbeelding zijn vrij in te vullen door de deelnemer, evenals het kleurgebruik en andere creatieve invullingen.

De jury, bestaande uit het comité van Hengel Expo zal dan alle ingezamelde foto’s grondig analyseren en er de beste foto uithalen uit elke categorie. Enkel foto’s die volgens de EXIF-info werden gemaakt in 2019 maken kans om te winnen. 20 winnaars krijgen dan een snapback met logo van Hengel Expo en een gratis ticket om Hengel Expo te komen bezoeken.

Alle andere foto’s zullen tijdens Hengel Expo worden gepubliceerd.

Artikel 3: Duur van de wedstrijd en aankondiging van winnaars

Een foto inzenden kan tot en met 20 september, 17.00u via hengelexpo@kortrijkxpo.com.

In de week van 30 september 2019 zullen de winnaars bekend gemaakt worden en ook persoonlijk gecontacteerd worden. De 20 winnaars maken we persoonlijk bekend via e-mail en via de Facebookpagina van Hengel Expo.

De beslissing en/of het verslag van de jury is op geen enkel moment opvraagbaar of betwistbaar door deelnemers of externe partijen.

Artikel 4: Prijzen

De 20 winnaars krijgen een gratis ticket voor Hengel Expo en kunnen dan hun snapback tijdens Hengel Expo 2019 komen ophalen. De snapback is enkel op te halen op Hengel Expo en wordt niet opgestuurd.

Artikel 5:  Aanpassingsrecht

Iedereen die deelneemt gaat akkoord met dit reglement.

De organisator kan dit reglement ten allen tijde aanpassen. De organisator neemt ook beslissingen bij geschillen. Aanpassingen worden via de website gecommuniceerd.

Artikel 6: Publicatierecht

De foto's die je instuurt kunnen door de organisator vrij gebruikt worden in haar commerciële fysieke en digitale communicatie en dit tot en met 1 november 2029. De foto's worden niet gebruikt voor communicatie die niet Hengel Expo als onderwerp heeft. Bovendien moet de deelnemer op elk moment een bewijs van portretrecht kunnen voorleggen van de personen geportreteerd op zijn inzending.

Artikel 7: Wat bij niet naleven van het reglement?

Bij fraude heeft de organisator het recht om deelnemers te diskwalificeren.

  • In samenwerking met
  • Sportvisserij Vlaanderen
  • Sponsors