TICKETS

Kinderen tot 12 jaar bezoeken de beurs gratis mits begeleiding van een betalende volwassene. Kinderen moeten wél in het bezit zijn van een ticket. Die kan je eenvoudig toevoegen tijdens je bestelling.

ONLINE TARIEVEN

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar): 8 EUR/ ticket
  • Kinderen tot 12 jaar: gratis

TARIEVEN AAN DE DEUR

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar): 10 EUR/ticket
  • Kinderen tot 12 jaar: gratis

klik hier en reserveer meteen je ticket(s):

Vragen? klik hier of contacteer team Hengel Expo via +32(0)56 24 11 11. 

Betalingsmogelijkheden via Bancontact / Mister Cash, Maestro,  iDEAL, Sofort, Visa en Mastercard. Per transactie wordt  administratiekost van 0.75 eur aangerekend. Tickets zijn 1 dag geldig en niet terugbetaalbaar. 

HENGEL EXPO 2024

Hengel Expo richt zich tot iedereen met een passie voor de hengelsport. De ijzersterke reclampecampagne garandeert hoge bezoekerskwaliteit en zorgt voor een succesvolle deelname als exposant. Om de 2 jaar is Hengel Expo de hoogmis bij uitstek voor ruim 12.000 gepassioneerden van de hengelsport.

De beurs vindt plaats in de hallen 2 en 3. De organisatie voorziet een gezellig en sfeervol kader met een aangename brasserie 'The Greenhouse' (Rambla) , een 'Hengelcafé' en een 'Hengel Bistro', om tijdens en na het beursbezoek even te pauzeren. 

TICKET KOPEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Waarom Hengel expo bezoeken?

Hengel Expo is voor alle hengelaars, voor jonge en minder jonge recreatieve en sportieve hengelaars. Ontdekken, inspireren, verkoopsstanden en vooral beleven…dat is waar Hengel Expo voor staat.

 

In samenwerking met

Sv 600 200 300X92